Gelinliğin Altına Ne Giyilir

TAKİP ET

Günümüzde pek çok gelinin gelinliğinin altına ne giyilir merak konusu olmaktadır. Bu konuda moda olan ürünler tercih edilmektedir.

Gelinliğin Altına Ne Giyilir?
Düğün günü bir kadın için en önemli konu gelinlik ve de makyaj olmaktadır. Gelinliğin altına düğün günü giyebileceğiniz iç çamaşırını belirleyen en önemli konu gelinliğin modeli olmaktadır. Çünkü giyilen gelinliğin modeline göre de iç çamaşırı değişmektedir. Bu anlamda gelin adaylarının sık olarak kullanmayı tercih ettikleri jartiyerler gelinlik modellerinin altına çok uygundur.

Straplez Gelinliklerde İç Çamaşırı
Straplez gelinlik için iç çamaşırı seçerken askısız, korseli tercih edilebileceği gibi iki parça olan ürünler de seçilebilir. İki parça ürüne örnek olarak sütyen ve külot verilebilir. Genel olarak gelinlik ile aynı renkte olan ürünler tercih edilebilir. Ayrıca kişi hareket ettiğinde gelinliğin düşmesini engelleyecek olan bir seçim yapmalıdır. Düğün gecesinde kullanılacak olan straplez iç çamaşırı rahat olmasının yanı sıra birde fantezi, dantelli ve ya işlemeli bir model olmalıdır.

Vücudu Saran Gelinliklerde İç Çamaşırı Modelleri
Gelinlik modeli kişilerin vücutlarını saran model ise genelde tercih edilecek olan iç çamaşır kalın olmamalıdır. Kullanılacak olan iç çamaşırı ya da korse kalın olursa kişiyi her zaman daha kilolu gösterebilir. Kişilerin vücudunu sarmasının yanında gelinliklerin kumaşının da ince olması gereklidir. Bazı durumlarda dikişsiz korse seçeneğini öne atmaktadır. Dikişsiz korseler her zaman kişilerin vücudunu estetik gösterirler ve aynı zamanda düğün gecesi için en ideal olan modellerdir. 



Kabarık Gelinliklerde İç Çamaşırı Modelleri
Gelinliklerin modeli A kesim ya da prenses kesim ise jartiyer giyilebilir. Kabarık gelinlikler içerisine iç çamaşırı giyilecek olan en rahat gelinlik modelleri olmaktadır. Ayrıca korseli olan iç çamaşırlarını da düğün gecesinde tercih eden kadınların seksi görünmeleri de her zaman dikkat çekmektedir. 

Dekolteli Gelinliklerde İç Çamaşırı Modelleri
Gelinliklerde derin sırt dekoltesi olur ise alttan bantlı olan sütyen çeşitleri tercih edilebilir. Düğün gecelerinde genel olarak göğüs dekolteli olan yakalarda sütyen modeli ona göre seçilmektedir. Ayrıca kişilerin isteğine bağlı olarak düğün gecesinde farklı bir iç çamaşırı da tercih edilebilir.